De menselijke beweging is even persoonlijk als iemands handschrift. Houding en beweging maken zichtbaar wat innerlijk beweegt, hoe iemand in het leven staat en wat zijn relatie met de omgeving is. Euritmietherapie werkt als een omgekeerde lichaamstaal op innerlijke processen, ordenend, activerend of juist rustgevend. Euritmietherapie wordt toegepast bij lichamelijke, psychische, en psychosomatische klachten. Zij helpt bij acute, chronische en degeneratieve gezondheidsproblemen. Ziektes en ingrijpende gebeurtenissen van buitenaf, verlies, rouwverwerking en biografische knelpunten doen een beroep op je persoonlijkheid en levenskrachten. Euritmietherapie maakt het mogelijk een nieuwe toegang tot jezelf en je eigen krachten te vinden. In iedere levensfase kan zij van betekenis zijn bij het versterken van de weerstand en begeleiden van een ontwikkelingsproces.
Kalligrafie betekent schoon schrijven en is een prachtige kunstvorm. Deze letterkunst is heel veelzijdig. Kalligrafie is een ontspannende activiteit waarbij uw creativiteit gestimuleerd wordt. Met de handen worden woorden tot kunst verheven. Ontdek de mooie kunst van het schrijven en verdiep je in de kalligrafie.
Kalligrafie les voor kinderen en volwassenen.
Prijs per maand 25 euro
Met Ooievaarspas 50% korting
Kinderen: zaterdag 18:00 uur t/m 19:30
Volwassen: dinsdag 10:00 uur t/m 11:30
 

Comments are closed.