Met uw bijdrage geeft u talenten een kans en draagt u bij aan de ontwikkeling van arme studenten in Turkije. Iedere afgestudeerde kan weer een positieve invloed hebben op de levens van duizenden anderen.

Neem het verhaal van Ozlem uit Izmir, met behulp van Stichting Avrasya studeerde zij aan de dokuz eylül konservatorium in Izmir. Tijdens haar studie nam zij bovendien deel aan meerdere cursussen.

Inmiddels is Ozlem afgestudeerd en heeft een CD uitgebracht en geeft zelfs les aan het konservatorium. Zonder steun van Stichting Avrasya had dit niet kunnen gebeuren.

Ozlem is een mooi voorbeeld van waar Stichting avrasya voor staat. Studenten zoals Ozlem hebben uw steun hard nodig. We willen graag per jaar voor 5 studenten uit arme gezinnen in Turkije naar de universiteit laten gaan. Dit kost per student voor 1 jaar 1200 Euro. Mogen we dit jaar weer op u rekenen?

Alvast  hartelijk dank voor uw bijdrage!

Een maandelijkse donatie betekent voor stichting avrasya een financiële zekerheid waar we op kunnen bouwen. Wilt u ons machtigen maandelijks een vast bedrag van bijvoorbeeld € 5,– van uw rekening af te schrijven.  U kunt uw donatie ook overmaken op rekeningnummer 55.01.59.827 ten name van Stichting Avrasya, te Den Haag onder vermelding van studiebeurzen.

 

 

Comments are closed.